Voetbalkicker - Gratis spel huren

1 dag 185,00
2 dagen 277,50
In Winkelwagen

Producteigenschappen

Lengte
145 cm
Breedte
131 cm
Hoogte
175 cm
Voltage
230V
Transport afmeting
1,45×1,31×1,75m
Gewicht
140 kg

Omschrijving

Leef je uit op deze fantastische kermisattractie, de voetbalkicker. Een superleuk alternatief voor onze boksbalautomaat.
Door de digitale teller zie je hoe hard er geschopt wordt. Kortom, het is bij deze kicker al een uitdaging om een zo hoog mogelijke score te slaan, maar hoe leuk is het om de score van je collega, beste vriend/ vriendin of familielid te overtreffen. Een leuke attractie met een competitief tintje.

De automaat is voorzien van een “free game mode” maar kan deze ook worden ingesteld met een muntinworp (€ 0,50-€ 1,00-€ 2,00). Ideaal dus voor een leuke winkelactie of op personeelsfeesten, maar ook zeer geschikt voor evenementen.

Vrij spel:
Let op: De voetbalkicker staat standaard ingesteld op vrij spel. Indien u met muntinworp wilt werken dan horen wij dit graag ruim van te voren. De instellingen hiervoor stellen vooraf in en kunnen wij niet op locatie wijzigen.

Hoe hard schiet jij?
 

Vrij spel

Let op: De Kicker staat standaard ingesteld op vrij spel. Indien u met muntinworp wilt werken dan horen wij dit graag ruim van te voren. De instellingen hiervoor stellen vooraf in en kunnen wij niet op locatie wijzigen.

 

Zelf ophalen en terugbrengen van de Voetbalkicker

Wij adviseren de automaat door ons te laten bezorgen en ophalen. Wilt u de voetbal kicker toch zelf ophalen? De machine dient ten alle tijden door 2 sterke personen te worden in- en uitgeladen. De automaat is goed hanteerbaar maar weegt 140kg en dient met zorg te worden ingeladen, getransporteerd en uitgeladen.

Bij het ophalen krijgen jullie een duidelijke instructie van onze medewerkers over de wijze waarop je de automaat het beste kunt hanteren. Wij raden dan ook aan deze instructies goed op te volgen. Eventuele schade aan de automaat (ook lakschade) zal anders worden doorgerekend.

 

In geval van Transport door Roos Springkussens en partyverhuur:

Indien wij de Voetbal Kicker bezorgen dient er ten alle tijden iemand op de afleverlocatie aanwezig te zijn die kan assisteren bij het uitladen van de machine. De automaat is goed hanteerbaar maar weegt 140kg.

 

Opzetten en afbouwen van het gehuurde:

Het opzetten en afbouwen van de automaat is zeer eenvoudig. U dient alleen de transportkar te verwijderen.


Uiteraard is het ook mogelijk dat wij assisteren bij de op- en afbouw (Let op: alleen mogelijk in combinatie met transport).
De op- en afbouw houdt in dat deze op de juiste wijze zal worden geplaatst op de plaatsingslocatie (mits deze locatie zonder obstakels bereikbaar is) en zal worden aangesloten op de stroomvoorziening. Let op, u dient zelf voor een werkende stroomvoorziening te worgen welke binnen 2m van de plaatsingslocatie bereikbaar is.
De automaat wordt dan geleverd op de begane grond of een ruimte die met een (goederen)lift bereikbaar is. Indien de ruimte enkel met een trap bereikt kan worden bent u zelf verantwoordelijk om de automaat de trap op te tillen. onze collega's kunnen aanwijzingen geven maar assisteren NIET bij het omhoog of naar beneden tillen.

Let op: Houdt rekening met de maten van de voetbalkicker in bijvoorbeeld de lift of de gang waar deze doorheen moet (met name als de automaat een hoek om moet).