Transport


TransportDe door u gekozen items kunnen worden opgehaald bij onze ophaallocatie in Leidschendam.

Dit is voor u de goedkoopste oplossing en uiteraard kunnen wij u een handje helpen bij het in- en uitladen op onze locatie.


Het inladen (ook door onze medewerkers) is geheel op eigen risico. Wij zijn altijd bereid u te helpen maar indien één van onze medewerkers het onverantwoord vindt, heeft hij het recht te weigeren om u te helpen met laden. Om het laden van de items zo soepel mogelijk te laten verlopen, kunt u van tevoren zelf al rekening houden met een aantal zaken.

1. Let altijd goed op de afmetingen en het gewicht van de door u gehuurde items. De breedte en hoogte van de doorgang van uw laadruimte moet groot genoeg zijn om het artikel doorheen te krijgen.

2. Zorg ervoor dat uw kofferbak/laadbak leeg is en dat (indien noodzakelijk) uw banken naar voren kunnen worden geklapt.Ophaaltijden


De items mogen op de huurdatum binnen de vooraf afgesproken tijden worden opgehaald. In overleg kunnen de items ook de middag ervoor worden opgehaald (afhankelijk van de beschikbaarheid).


Bent u zelf niet in de gelegenheid het gehuurde op te halen, dan kan Roos Springkussens en Partyverhuur uw reservering ook bij u komen bezorgen. Wij leggen het gehuurde verzameld op 1 locatie op een door u aangewezen plek, mits deze binnen een straal van 20m vanaf onze auto met een steekkar of rolkar vrij toegankelijk is. 


Benieuwd naar de transportkosten? Vul dan de postcode van de afleverlocatie in het winkelmandje in en u ontvangt direct een prijsberekening.  Aanhangwagen


Ook is het eventueel mogelijk om in combinatie met de huur van de artikelen een aanhangwagen te huren.

aanhangwagen per dag:     v.a. € 12,50,-

Wilt u advies bij de keuze van de juiste aanhangwagen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u uiteraard graag.


Bezorgen


·        Wilt u het gehuurde laten bezorgen en ophalen? Dat is uiteraard mogelijk. Wij leggen de gehuurde items verzameld op 1 locatie op een door u aangewezen plek, mits deze plek met de auto of met een steekkar binnen een straal van 20m vanaf de auto, vrij toegankelijk is.De exacte transportprijs wordt berekend aan de hand van de postcode van de afleverlocatie, gemeten vanaf onze ophaal locatie Stompwijkseweg 12a te Leidschendam.
Wanneer worden de artikelen bezorgd?

 

·        De tijden voor het bezorgen en ophalen zijn afhankelijk van uw wensen, onze planning en de beschikbaarheid. Bij uw reservering kunt u uw voorkeurstijden doorgeven voor zowel het bezorgen als het ophalen. Wij vragen u een zo ruim mogelijk tijd door te geven maar minimaal een tijdsbestek van 1 uur. Wij zullen deze tijden in overleg met u in ons systeem zetten.LET OP: transport is ALTIJD onder voorbehoud van onze planning.

Indien het huurbedrag lager is dan het transportbedrag worden er extra kosten in rekening gebracht.Wilt u de artikelen alleen door ons laten brengen en zelf terugbrengen andersom dan betaald u uiteraard ook maar de helft van de transportkosten. Bel dan voor informatie.