Referenties

Wendy:

Leuke artikelen voor een feestje
Wij hebben onlangs burendag gevierd en het springkussen met de aap was een groot succes! Tevens hadden wij een zestal spellen gehuurd wat ook erg goed beviel.


Linda:

Super tevreden zowel over de klantvriendelijkheid als de kwaliteit van de geleverde materialen.
Er is vanaf het eerste telefonische contact heel goed meegedacht waardoor ik een hele goede keuze kon maken.. Bij vragen was er een hele korte lijn naar een medewerker. Dus over de Service ben ik 100% tevreden. Ook de geleverde producten waren in een nette staat. De prijs was zeker in verhouding met de kwaliteit.
Een leuk bedrijf met medewerkers die hart voor de klant hebben!

C. Gleijm

Prima bedrijf met vele mogelijkheden van verhuur.
Een prima bedrijf met goede service. Luchtkussen was in goede staat en de verhuur van een aanhangwagen was een goede oplossing voor de redelijk dure bezorgkosten. Het viel ons alleen wel tegen dat het luchtkussen erg zwaar was. Het in en uit de aanhangwagen krijgen is nog een hele klus.


L.M. de Moet

Echt een superrr professioneel bedrijf die meedenken en veelzijdig aanbieden!
Helemaal blij met de gang van zaken op de Nocturne van Rietbuurt 2014 te Den Haag! Super bedankt voor alles.

Henk

prima, vriendelijke service, goed geregeld
prima verlopen. Op de dag zelf leek de boeking een foutje te bevatten aan Roos-zijde. Dit is direct en probleemloos verholpen.


Mirjam Smets

Perfecte service, vriendelijke mensen en snel en flexibel

Ik heb voor een evenement in Bussum oa grasmatten en partylights besteld. Alles stond netjes klaar in een aanhanger en kon zo weg rijden. Heel fijn!