Roos Springkussens en Partyverhuur - Het bedrijf

Het Bedrijf

Roos Springkussens en Partyverhuur, Feest voor iedereen!

Al meer dan 50 jaar had Frans Roos ervaring met het verhuren van diverse artikelen. Wat begon met het verhuren van een vrachtwagen is in de loop der jaren uitgegroeid tot een groot verhuurbedrijf van (bemande) grondverzetmachines en materieelverhuur met hierin een paar springkussens en een klein aantal opblaasfiguren. Op 1 januari 2008 is de materieelverhuur verkocht en omdat het bloed kruipt waar het niet gaan kan heeft hij samen met zijn dochter op 6 maart 2008 de verhuur weer opgepakt en zijn ze zich gaan specialiseren in de verhuur van springkussen vanuit een nieuwe locatie gelegen aan de Stompwijkseweg 12a in Leidschendam.
 

Van vader op dochter

Na ruim 4,5 jaar onder de vleugels van haar vader de springkussen- en attractieverhuur te hebben mogen laten groeien werd het tijd om op eigen benen te staan. Op 1 januari 2013 heeft Linda Roos samen met haar man Joost Bosman de zaak van haar vader overgenomen en heeft ze met hulp van hem de koers doorgevaren die ze in de jaren ervoor heeft mogen uitstippelen. Waar Joost eerst op de achtergrond meewerkte heeft hij inmiddels al een aantal jaar ook een volle functie in het bedrijf en kussen Joost en Linda samen het bedrijf doorzetten.

Uiteraard is Frans Roos niet helemaal uit beeld verdwenen, want hij speelt nog steeds een belangrijke, weliswaar adviserende, rol in het bedrijf.


Wat destijds begon als een klein bedrijfje met 6 springkussens en een paar opblaasfiguren is bijna 7 jaar later uitgegroeid tot een van de grotere attractieverhuurbedrijven van Nederland.
“Waar we in maart 2013 (toen we het bedrijf dus net hadden overgenomen van mijn vader) net de 1000 items haalden, verdeeld over 350 verschillende artikelen, zijn we in de jaren erna ontzettend gegroeid.”
Inmiddels heeft Roos Springkussens en attractieverhuur meer dan 2400 items verdeeld over meer dan 650 verschillende artikelen. Zo kun je er terecht voor stormbanen, zeskampspellen, horecabenodigdheden en opblaasfiguren (zoals geboorteooievaar of Abraham of Sarah) maar ook voor partytenten, marktkramen, suikerspinmachines, rad van avontuur en zelfs voor een heuse ballonnenclown ben je hier aan het goede adres.


Uitbereiden waar vraag naar is

We breiden vooral uit in waar vraag naar is. “We merken bijvoorbeeld dat er steeds meer vraag is naar attracties met iets extra’s, bijvoorbeeld obstakels op een springkussen en stormbanen, in plaats van een gewoon springkussen. Beleving wordt steeds belangrijker. Maar ook de partijverhuur wordt een steeds belangrijker deel van de verhuur. Mensen zijn op zoek naar een totaalaanbod en dat kunnen we inmiddels leveren.” Als we een vraag krijgen voor een item dat wij nog niet in het assortiment hebben kijken we altijd naar de mogelijkheid om dit op te nemen.

"Maar natuurlijk kijken we ook naar de verhuurmarkt.", verteld Joost. "Niet alleen bereiden we uit waar vraag naar is maar uiteraard kijken we ook naar vernieuwende producten. Stilstaan is achteruitgaan!"


Vernieuwend

We willen als bedrijf ook de laatste trends kunnen aanbieden. We houden zodoende het nieuwe aanbod van onze leveranciers in de gaten, kijken naar veranderingen m.b.t. veiligheidseisen en volgen natuurlijk ook de rest van de verhuurmarkt zodat we precies weten wat er speelt.Service staat hoog in het vaandel!

“Belangrijk vind ik dat de klanten 1 aanspreekpunt hebben. Ik neem zelf vrijwel altijd de telefoon aan en behandel ook de inkomende e-mails. Ik ken mijn vaste klanten daarom ook persoonlijk. Voor de klant prettig want met een kort telefoontje is dan alles geregeld en krijgen ze wat ze willen, want ik ken de wensen van de klant immers al. Ik ben dan ook 24uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar.” aldus Linda.


Daarnaast staat ook de service hoog in het vaandel bij Roos Springkussens.
Er worden geen minimum order bedragen gehanteerd, geen administratiekosten berekend en ook de schoonmaakkosten zitten bij de prijs inbegrepen. “Alle artikelen worden bij terugkomst schoongemaakt zodat de volgende huurder weer van een frisse en schone attractie kan genieten”. Daarnaast zijn we zeer flexibel als het gaat om ophaal en retour mogelijkheden. Wij proberen altijd met de klant mee te denken.


Flexibel

Zo kregen we een aanvraag voor een ‘Dikke Bertha’, een voetbaltunnel met een snelheidsmeter waarmee je kunt meten hoe hard je schiet. Hij moest alleen wel de volgende dag geleverd worden. We zijn dus zaterdagochtend om half 10 in de auto gesprongen en helemaal naar het oosten van het land gereden om de nieuwe attractie op te halen bij onze leverancier en om 14 uur stonden we netjes voor de deur bij onze klant om de attractie af te leveren.

Daarnaast zijn we ook zeer flexibel met onze bezorging, ophalen en terugbrengen.


Uniek in Nederland

Daarnaast wordt er ook kunstgras (in rollen van 5x2m) verhuurd en daarmee zijn ze uniek in Nederland want nergens kun je terecht voor zulke grote oppervlaktes mooi kunstgras.

We zitten hiermee door het hele land en zelfs uit België krijgen we aanvragen binnen. Grote evenementen zoals de stadspicknick in Amsterdam en het cultureel festival in Bussum kleden wij volledig aan met ons kunstgras. Maar het wordt bijvoorbeeld ook gebruikt als ondergrond in partytenten of voor het gezellig aankleden van feestlocaties.


Wat maakt ons uniek:

Nog even onze voordelen op een rijtje:

 • Flexibel
 • Breed assortiment
 • Geen minimum huurbedrag
 • Prijzen inclusief alle kosten zoals BTW en schoonmaakkosten dus geen verrassingen achteraf (tenzij anders vermeld)
 • Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom zijn al onze artikelen voorzien van een veiligheidscertificaat en voldoen ze aan de wettelijk gestelde veiligheidseisen
 • Al onze artikelen worden bij terugkomst schoongemaakt dus geen onaangename verrassingen van de vorige huurder
 • Vakkundig advies
 • Nog altijd groeiende dus ook als wij iets niet op onze website hebben staan, kunt u altijd even bellen
 • Nauwe samenwerking met Roos Feestartikelen dus ook voor ballondecoraties en aankleding van uw feest kunt u bij ons terecht.
 • Levering in heel Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht, Zeeland, Noord-Braband en nog verder door middel van eigen transportmogelijkheden
 • 365 dagen per jaar bereikbaar
 • Reserveren via website, telefoon, mail, sms, whattsapp? Het is allemaal mogelijk
 • Verzorging van A-Z is mogelijk, maar ook zelf ophalen behoort tot de mogelijkeden

Wij hopen dat u met plezier onze website zult bekijken en wensen u veel succes bij het uitzoeken. Voor vragen, advies op maat of reserveringen, neem gerust even contact met ons op.


Joost Bosman en Linda Bosman-Roos