Lasergame (per 8)

1 dag 67,50
2 dagen 101,25
In Winkelwagen

Producten in pakket

Producteigenschappen

Lengte
51 cm
Hoogte
18 cm
Gebruik:
Binnen en buiten (enkel bij droog weer)
Inclusief
Gebruiksaanwijzing
Per
8guns (2 teams)
Bijzonderheden
Schietafstand Maximaal 50m
Leeftijdscategorie
Advies vanaf 9 jaar

Omschrijving

Urenlang speelplezier met deze Lasergame guns! Gezellig met het gezin, teamuitje met het werk, een partijtje of bijvoorbeeld tijdens een vrijgezellenfeest, deze set staat garant voor eindeloos speelplezier voor iedereen.
Extraatje aan deze set is dat er een “no cheat” functie op de geweren zit waardoor niemand vals kan spelen.
De set kan zowel binnen als buiten (niet als het regent) worden gebruikt.

De guns zijn per stuk te huur maar kan uiteraard ook in sets worden gehuurd. Kies zelf je teamkleuren rood tegen groen OF geel tegen blauw Of speel met 4 teamkleuren tegelijk tegen elkaar.

 

Hoe werkt het spel

“Gewapend” met je lasergun ga je op zoek naar je tegenstander, te herkennen aan een andere kleur gun, waarbij je natuurlijk moet voorkomen zelf geraakt te worden.
Schakel je tegenstander uit door op zijn lasergun te schieten en alle levens op het lasergeweer van je tegenstander weg te spelen. Per ronde heb je 4 levens (te  zien aan de levensbalken aan de zijkant van je gun) dus ben je 4 keer geraakt dan is het Game-over.
Resetten kan pas als de speler door iemand van een ander team wordt gereset. Ook het aan en uitzetten van de gun helpt niet dus valsspelen is dus geen optie! Deze anticheat functie wordt ingeschakeld zodra de gun een keer geraakt is. Om te resetten richt je met een geweer met een andere teamkleur op het geweer zonder levens en druk je vervolgens enkele seconden de activatieknop in.
De set is uit te bereiden tot een groot aantal spelers tegelijkertijd en kan tot maarliefst 4 teams worden gespeeld. Heerlijk actief spelen zonder kogels of pijltjes dus geen onderdelen die zoekraken.

De maximale schietafstand is 50m, deze schietafstand wordt mede bepaald door de munitiesoort en de weersomstandigheden: hoe meer zon, hoe korter de schietafstand.
De guns zijn in te stellen op 4 verschillende munitiesoorten (single shot, lasergun, machinegeweer en plasmagun). De verschillende instellingen zorgen voor verschillende spel modules. De instellingen bepalen hoeveel levens je per shot verliest.  


Veiligheid

Deze speelgoed lasergeweren maken gebruik van infra rood en zijn daarom 100% veilig. Er wordt dus geen gebruik gemaakt van gevaarlijke laserstralen. De guns beschikken daarnaast over een CE markering en voldoen aan de voor speelgoed van toepassing zijnde Europese veiligheidsregels.


Extra guns nodig?

Extra guns huren? Dat is uiteraard mogelijk! Voor € 9,00 heb je al een extra gun.