Lasergame (per 6)

Aantal:

40,00

1 dag

60,00

2 dagen

In Winkelwagen
Lasergame Set van 6
>
  • Lasergame Set van 6
<

Producten in pakket

Producteigenschappen

Lengte
51 cm
Hoogte
18 cm
Gebruik:
Binnen en buiten (enkel bij droog weer)
Inclusief
6 guns (incl batterijen), 1 VIP masker, gebruiksaanwijzing
Per
6guns (2 teams)
Bijzonderheden
Schietafstand Maximaal 50m

Omschrijving

Urenlang speelplezier met deze Lasergame guns! Gezellig met het gezin, teamuitje met het werk, een partijtje of bijvoorbeeld tijdens een vrijgezellenfeest, deze set staat garant voor eindeloos speelplezier voor iedereen. Extraatje aan deze set is dat er een “no cheat”functie op de geweren zit waardoor niemand vals kan spelen.
De set kan zowel binnen als buiten (niet als het regent) worden gebruikt.


Hoe werkt het spel

“Gewapend” met je lasergun ga je op zoek naar je tegenstander, te herkennen aan een andere kleur gun, waarbij je natuurlijk moet voorkomen zelf geraakt te worden.
Schakel je tegenstander uit door op zijn lasergun te schieten en alle levens op het lasergeweer van je tegenstander weg te spelen. Per ronde heb je 4 levens (te  zien aan de levensbalken aan de zijkant van je gun)dus ben je 4 keer geraakt dan is het Game-over.
Herladen kan pas als de speler door iemand van een ander team wordt gereset. Ook het aan en uitzetten van de gun helpt niet dus valsspelen is dus geen optie!  
Je kunt de lasergame spelen met maximaal 4 teams.

De maximale schietafstand is 50m, deze schietafstand wordt mede bepaald door de munitiesoort en de weersomstandigheden: hoe meer zon, hoe korter de schietafstand.


Veiligheid


Deze speelgoed lasergeweren maken gebruik van infra rood en zijn daarom 100% veilig. Er wordt dus geen gebruik gemaakt van gevaarlijke laserstralen. De guns beschikken daarnaast over een CE markering en voldoen aan de voor speelgoed van toepassing zijnde Europese veiligheidsregels.


Wat krijg je per set:

-    6 laserguns (3xblauw, 3xrood)
-    2 VIP maskers (Spel: bescherm de VIP)


Extra guns nodig?

Extra guns huren? Dat is uiteraard mogelijk! Voor 7,50 heb je al een extra gun.