Grabbelton Zwart

1 dag 12,50
2 dagen 18,75
In Winkelwagen

Omschrijving

Omschrijving:

-Excl kadotjes

-cadeaupakketten

 

Mooie grabbelton is dan rondom gedecoreerd met gekleurde kadootjes.

De grabbelton is voor de veel kinderen een heel leuk en spannend spelletje. Kinderen zijn nieuwsgierig wat er allemaal in de grabbelton verborgen zit. De grabbelton is ook zeer geschikt voor bijvoorbeeld een kinderfeestje, kinderen kunnen er uren zoet mee zijn. En ook op een markt of braderie doet een grabbelton het doorgaans heel goed.

grabbelton is een ton of bak die gevuld is met krantensnippers of zaagsel waartussen kleine voorwerpen of cadeautjes verstopt zitten. Deze moeten met de hand op de tast worden gezocht. Het is een verrassing welk voorwerp er gegrabbeld zal worden.Een grabbelton is vaak te vinden op fancy fairs, rommelmarkten en vrijmarkten, zoals bijvoorbeeld op Koninginnedag. Vaak moet er een klein bedrag betaald worden om te mogen grabbelen. Ook op kinderfeestjes is soms een grabbelton aanwezig.

 

We leveren alleen de ton met snippers. Eventueel kunnen we ook de cadeautjes regelen. Prijzen hiervoor op aanvraag.

Grabbelton/Lootjes trekken

 

Grabbelton in vrolijke uitstraling Een onmisbaar attribuut bij kinderparty's. Kleine prijsjes, cadeautjes, maar ook tombola nummers kunnen prima in deze luxe ton. De bak is halverwege van een extra bodem voorzien zodat de ton probleemloos tot op de bodem leeg te grabbelen is.