Zwembad

Zwembad
Op deze pagina vindt u speciaal voor zwembaden geselecteerde producten welke nat gebruikt kunnen worden. Uiteraard hebben wij nog meer producten welke wellicht voor zwembaden geschikt kunnen zijn. Zie hiervoor ons overige assortiment springkussens, strombanen en partymaterialen.

Loopmat
Lengte: 9 m              
Breedte: 1 m
Gewicht: +/- 27 kg
Min. afmeting bad: 6x11,5 m

Omschrijving:             
Deze speciale zwembadloper (loopbrug) blijft drijven op het water. Loop of ren zover mogelijk over de mat naar het einde zonder in het water te vallen.
 
De mat is voorzien van ringen om de loper aan de basisrand te bevestigen. Aan het uiteinde zijn bevestigingslijnen bevestigd voor het vastleggen aan de eind rand.
 
Let op: Loopbruggen/zwembadlopers/loopmatten mogen maar aan één kant worden vast gelegd, de minimale vrije ruimte aan weerszijden dient minimaal 250 cm bedragen, de minimale vrije ruimte aan het uiteinde 350 cm.
 
€ 60,00 Excl. BTW: € 49,59
Waterbootje <100kg
Capaciteit: 1 deelnemer                                               
Gewicht deelnemer: Max. 100 kg (voor waterbootjes tot 50 kg => zie onze kinder variant).
Capaciteit p.u.: 10 deelnemers
Leeftijd: Vanaf 8 jaar
Inclusief: Reddingsvesten

Omschrijving:             
Deze aquabootjes zijn kleine waterfietsen en worden met de hand voortbewogen. Door te draaien aan de raden kunnen zowel de deelnemers zich voor of achteruit bewegen. Niet alleen kinderen kunnen gebruik maken van deze waterattractie maar ook volwassenen zullen zich verbazend goed vermaken in deze waterboot.
De bootjes kunnen het beste worden gebruiktin een afgezet stuk water in slootjes, de vijver in de achtertuin maar natuurlijk ook een leuke attractie in het (opblaasbare) zwembad.
                              
De aquabootjes zijn ook zeer geschikt om tegen betaling te laten gebruiken. Capaciteit ongeveer 10 deelnemers per uur.
 
Wilt u een stukje water afzetten zodat de kinderen niet verder kunnen? Huur dan een boeienset zodat u een stukje water kunt afzetten.
De bootjes worden geleverd inclusief reddingsvesten voor ongediplomeerde zwemmers (verplicht dragen).

Let op: de minimum benodigde waterdiepte is 35 cm.
€ 37,50 Excl. BTW: € 30,99
Waterbootje <50kg
Capaciteit: 1 deelnemer 
Gewicht deelnemer: max. 50 kg
Capaciteit p.u.: 10 deelnemers
Leeftijd: Vanaf 4 jaar
Inclusief: Reddingsvesten (verplicht)


Omschrijving:             
Deze aquabootjes zijn kleine waterfietsen en kunnen met de hand worden bestuurd. Ze zijn erg leuk voor kinderen die net te jong zijn om aan andere activiteiten deel te nemen. Door te draaien aan de raden kunnen de kinderen zich voor of achteruit bewegen.
De bootjes zijn inzetbaar in een afgezet stuk water in slootjes, de vijver in de achtertuin maar natuurlijk ook een leuke attractie in het (opblaasbare) zwembad.

De aquabootjes zijn tevens zeer geschikt om tegen betaling te laten gebruiken. Capaciteit ongeveer 10 deelnemers per uur.
 
Wilt u een stukje water afzetten zodat de kinderen niet verder kunnen? Huur dan een boeienset zodat u een stukje water kunt afzetten.

Let op: de minimum benodigde waterdiepte is 35 cm.
(voor waterbootjes tot 100 kg => zie onze volwassenen variant).
€ 32,50 Excl. BTW: € 26,86
Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3