Veiligheid

Natuurlijk staat bij ons de veiligheid van al onze artikelen hoog in het vaandel. We doen er dan ook alles aan om onze artikelen op een veilige manier aan onze klant te kunnen meegeven.

Materiaal

Al onze springkussens, stormbanen en attracties zijn dan ook van professionele kwaliteit. Er wordt gebruik gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit PVC (minimaal 650 Gram / m2, 9×9 draads). Dit materiaal heeft een zeer hoge treksterkte en daarbij worden ook alle naden dubbel gestikt. Op de kwetsbare punten zijn de kussens zelfs 4dubbel gestikt en op het springoppervlakte maar liefst 6 maal gestikt.

Certificatie

Daarnaast zijn de artiken veilig bevonden door een erkend keuringsinstituut (Liftinstituut of AIB Vincotte) en gecertificeerd volgens de nieuwe NEN-14960 veiligheids- en kwaliteitsnorm. Ieder springkussen wordt uitvoerig getest en gecontroleerd en dragen de juiste certificaten van goedkeuring en mogen dus orden verhuurd. Tevens word voor al onze artikelen een logboek bijgehouden waarin wij controles en reparaties bijhouden.

Om de hoogst mogelijke veiligheid te bieden verhuren wij dan ook enkel gecertificeerde artikelen. De zogenoemde springkussens die gemaakt zijn van skymateriaal zijn helaas niet voorzien van een certificaat waardoor wij deze ook niet kunnen aanbieden.

Onderhoud

Ieder artikel dat bij ons retour komt wordt door ons opgezet, schoongemaakt en gecontroleerd. Dit komt niet alleen ten goede aan de kwaliteit van onze artikelen, maar ook kunnen wij direct inspelen op eventuele gebreken in het kussen. Indien een van onze kussen en defect heeft (meestal betreft dit het loslaten van de naden) dan worden deze professioneel door de leverancier van het product gerepareerd alvorens de artikelen weer worden verhuurd.

Er is bewust gekozen deze reparaties niet zelf uit te voeren omdat wij ervan overtuigd zijn dat ieder zijn eigen specialsme heeft en wij op deze manier de kennis gebruiken die onze leveranciers in de loop der jaren hebben opgebouwd. Vanzelfsprekend draagt ook dit bij aan de veiligheid en kwaliteit van onze producten.

Windkracht 5

Regen! Daar kunnen onze kussens tegen! Echter is het gebruik van het kussen tijdens een regenbui niet toegestaan omdat het kussen dan glad wordt.

Bij zwakke of matige wind kunt u het kussen gewoon gebruiken. Echter bij windkracht 5 of hoger dient men de activiteiten direct te staken en dient u het kussen leeg te laten lopen.

Ook wij houden uiteraard de weersvoorspellingen voor u in de gaten. Indien wij vinden dat de weersverwachtingen dusdanig zijn dat er een onveilige situatie kan ontstaan nemen wij altijd contact met u op om e.e.a. door te spreken en indien nodig te zoeken naar een alternatief.