Over ons

Waarom kiezen voor Roos Springkussens?

01

Grootste assortiment.

Met meer dan 575 verschillende artikelen in ons asortiment vindt u altijd wat u zoekt. Staat uw product niet op onze site, neem dan contact met ons op.

 
02

Alle prijzen inclusief en geen minimum huurbedrag.

Al onze prijzen zijn incl. BTW en de normale schoonmaakkosten dus geen vervelende verrassingen achteraf. Wij hanteren geen minimum huurbedrag.

03

Annuleringsgarantie.

Voor al onze artikelen geldt de ‘Annuleringsgarantie’. Indien er zeer slechte weersomstandigheden (bijv. windkracht 6 of meer) worden voorspeld, kunt u uw buitenspellen bij ons kosteloos annuleren.
 

Een beknopte uitleg

Service met een persoonlijke benadering

Welkom bij Roos Springkussens en Partyverhuur, een bedrijf dat al meer dan 50 jaar ervaring heeft op het gebied van verhuur en daarbij flexibiliteit en service met een persoonlijke benadering hoog in het vaandel heeft staan.
Alle informatie over onze artikelen kunt u terugvinden op onze website. Heeft u nog andere vragen of wilt u advies bij uw keuze van bijvoorbeeld een attractie dan kunt u altijd even bellen, wij staan u graag te woord.

Na vele jaren een bedrijf gericht op machineverhuur te hebben gehad zijn we op 6 maart 2008 ons volledig gaan specialiseren op de verhuur van springkussen gelegen aan de Stompwijkseweg 12a in Leidschendam.
 
Van vader op dochter
Na ruim 4,5 jaar onder de vleugels van haar vader de springkussen- en attractieverhuur te hebben mogen laten groeien werd het tijd om op eigen benen te staan. Op 1 januari 2013 heeft Linda Roos de zaak van haar vader overgenomen en heeft ze met hulp van haar man de koers doorgevaren die ze in de jaren ervoor heeft mogen uitstippelen.
 
Wat destijds begon als een klein bedrijfje met 6 springkussens en een paar opblaasfiguren is nu een aantal jaar later uitgegroeid tot een van de grotere attractieverhuurbedrijven van Nederland.
In 2016 heeft Roos Springkussens en attractieverhuur bijna 1450 items verdeeld over meer dan 500 verschillende artikelen.
 
We breiden uit in waar vraag naar is. We merken dat er steeds meer vraag is naar attracties met iets extra’s, bijvoorbeeld obstakels op een springkussen en stormbanen, in plaats van een gewoon springkussen. Beleving wordt steeds belangrijker.
 Lees meer

Gebruikerservaringen

Helemaal blij met de gang van zaken op de Nocturne van Rietbuurt te Den Haag! Super bedankt voor alles.

L. de Moet
 
Bij vragen was er een hele korte lijn naar een medewerker. Dus over de Service ben ik 100% tevreden. Ook de geleverde producten waren in een nette staat. De prijs was zeker in verhouding met de kwaliteit.
Een leuk bedrijf met medewerkers die hart voor de klant hebben!!
 
Linda

Ons team 
Linda Bosman-Roos
Als dochter van een ondernemer is het ondernemerschap mij met de paplepel ingegoten...
Lees meer
 
Frans Roos
Frans Roos is de grondlegger van het bedrijf. Al meer dan 50 jaar had Frans Roos ervaring...
Lees meer

 
Joost Bosman Roos
Eigenaar van Roos Springkussens.