Informatie

Informatie

Alle informatie over onze producten kunt u terugvinden op onze website. Heeft u nog andere vragen of wilt u advies bij uw keuze van een bepaald product, dun kunt u altijd even bellen.

Houd met de keuze van het kussen niet alleen rekening met de capaciteit maar ook met de beschikbare ruimte. Aan alle zijden van het kussen dient ongeveer 150 cm ruimte vrijgehouden te worden. Ook aan de bovenkant moet minimaal een halve meter vrije ruimte overblijven.

De op onze website genoemde capaciteit van de springkussens is, tenzij anders vermeld, een schatting waarbij is uitgegaan van kinderen in de leeftijd van +/- 8 jaar. Uiteraard is dit aantal afhankelijk van de leeftijd en lengte van de kinderen.


Handleidingen

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, beschikt Roos Springkussens en Partyverhuur over handleidingen van diverse artikelen uit het assortiment. In deze handleiding vindt u onder andere informatie over het opzetten en afbouwen van de artikelen en de veiligheidsregels. Vraag een exemplaar als u het huurartikel komt halen of download de handleiding op de site.


Ophaal- en terugbrengtijden

Op de dag dat u het artikel huurt, heeft u het vaak al druk genoeg: boodschappen doen, feestlocatie aankleden en vaak een hoop organisatie. Daarom mag u bij ons alle artikelen (mits beschikbaar en in overleg) de dag voor de huur na 13.00 uur ophalen en de dag na de huur, voor 10.00 uur, terugbrengen. in het hoogseizoen zijn wij op zondag geopend van 9.30 tot 10.00 uur.
Indien u binnen deze tijden de artikelen ophaalt en retour brengt zal er geen extra dag in rekening worden gebracht.

 

Prijzen

Alle genoemde prijzen zijn, tenzij ander vermeld, inclusief BTW en schoonmaakkosten en exclusief op- en afbouw- en transportkosten. Prijzen onder voorbehoud.

Wij hanteren voor de huur geen minimum huurbedrag.

 

Annuleringsgarantie

Voor al onze springkussens en attracties geldt de ‘annuleringsgarantie’. Indien er zeer slechte weersomstandigheden (bijv. windkracht 6 of meer) worden voorspeld, kunt u uw buitenspellen bij ons kosteloos annuleren. Bel in dit geval minimaal 2 uur voor aanvang van de huur voor overleg.

Voorwaarden

Wij willen u erop attenderen dat onze Algemene verhuurvoorwaarden van toepassing zijn op alle transacties.


Verfijnd zoeken