Advies op locatie huren

>
<

Omschrijving

U heeft een locatie en een datum voor uw feest!. Geweldig! Maar waar moet u allemaal aan denken om uw feest tot een succes te maken?
U wilt een Partytent neerzetten maar hoe groot moet deze zijn en wat zijn de mogelijkheden. Waar moet ik allemaal aan denken? Een statafel voor de gasten is vaak nog wel voor de hand liggend maar heb je ook gedacht aan verwarming, verlichting en misschien wel andere aankleding.
Waar moet ja allemaal aan denken bij een lopend buffet of barbecue voor 100 gasten? Borden bestek, glazen, serveerschalen, zitplaatsen... Maar denk bijvoorbeeld ook aan een grote prullenbak.
Wilt u advies? Uiteraard kunnen wij u altijd gratis en vrijblijvend telefonisch adviseren, maar soms is advies op locatie gewenst.

Wilt u advies op locatie? Wij kunnen uiteraard langskomen om u te adviseren. Wij berekenen dan een prijs per uur. Plaatst u nadien een reservering van meer dan € 750,- dan komen de advies op locatie kosten te vervallen (let op: Deze service geld alleen in Zuid-Holland).

Let op: Prijzen zijn exclusief reiskosten

Offerte aanvragen