Waterstormbaan Zigzag Ocean Nemo

€ 200,00 Excl. BTW: € 165,29
  • Artikelnummer: 0448 - Waterstormbaan Zigzag Ocean Nemo

Beschikbare opties:

Omschrijving

Afmeting lxbxh:          13x4x2,5m
Capaciteit:                    6 personen
Transportafmeting:    1x1,3m
Gewicht:                       153kg
Voltage:                        230v
Blower:                         1 blower van 1,1kW
Inclusief:                      Blower (1,1 kW), verankeringsmateriaal, productmap met certificaat en handleiding
 
Omschrijving:
Rennen over het water!
Deze stormbaan is speciaal gemaakt voor op het water. Probeer zo snel mogelijk het eind van de baan te behalen maar pas op, want je kan zomaar onderweg al een nat pak halen. Hilariteit ten top!
Geef een extra dimensie aan de waterspelen met deze fantastische hindernisbaan vol met leuke obstakels en een glijbaan. Nog leuker is dat dit een dubbele stormbaan is waardoor je met 2 personen tegelijk over de baan kunt.
 
Deze waterstormbanen zijn speciaal ontwikkeld voor op het water en zijn geschikt voor zowel buitenwater als het gebruik in zwembaden geschikt. Alle stormbanen hebben een extra beschermlaag tegen chloor.
Uiteraard maken wij na iedere verhuur onze stormbaan weer schoon zodat u met een gerust hart de stormbaan in een zwembad kunt plaatsen.

Certificaat van goedkeuring en veiligheid volgens WAS:
Al onze kussens zijn voorzien van de juiste certificaten, de juiste typeplaten en ingevulde logboeken en voldoen daarmee volledig aan de eisen van de NVWA (Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit) welke toeziet op de naleving van het WAS (Warenwetbesluit attractie- en speeltoestellen). Voor extra uitleg kunt u een kijkje nemen op onze pagina "VEILIGHEID".
 
 

Beoordelingen (0)

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren