Roos Springkussens - het bedrijf

Roos Springkussens - het bedrijf

Het Bedrijf

Roos Springkussens, Feest voor iedereen!

Al meer dan 50 jaar heeft Frans Roos ervaring met het verhuren van diverse artikelen. Wat begon met het verhuren van een vrachtwagen is in de loop der jaren uitgegroeid tot een groot verhuurbedrijf van (bemande) grondverzetmachines en materieelverhuur met hierin een paar springkussens en een klein aantal opblaasfiguren. Op 1 januari 2008 is de materieelverhuur verkocht en omdat het bloed kruipt waar het niet gaan kan heeft hij samen met zijn dochter op 6 maart 2008 de verhuur weer opgepakt en zijn ze zich gaan specialiseren in de verhuur van springkussen gelegen aan de Stompwijkseweg 12a in Leidschendam.
 

Van vader op dochter

Na ruim 4,5 jaar onder de vleugels van haar vader de springkussen- en attractieverhuur te hebben mogen laten groeien werd het tijd om op eigen benen te staan. Op 1 januari 2013 heeft Linda Roos samen met haar man de zaak van haar vader overgenomen en heeft ze met hulp van haar man de koers doorgevaren die ze in de jaren ervoor heeft mogen uitstippelen. Uiteraard is Frans Roos niet helemaal uit beeld verdwenen, want hij speelt nog steeds een belangrijke, weliswaar adviserende, rol in het bedrijf.

Wat destijds begon als een klein bedrijfje met 6 springkussens en een paar opblaasfiguren is bijna 7 jaar later uitgegroeid tot een van de grotere attractieverhuurbedrijven van Nederland.
“Waar we in maart 2013 (toen we het bedrijf dus net hadden overgenomen van mijn vader) net de 1000 items haalden, verdeeld over 350 verschillende artikelen, zijn we in 2 jaar tijd ontzettend gegroeid.”
Inmiddels heeft Roos Springkussens en attractieverhuur meer dan 1350 items verdeeld over meer dan 450 verschillende artikelen. Zo kun je er terecht voor stormbanen, zeskampspellen, horecabenodigdheden en opblaasfiguren (zoals geboorteooievaar of Abraham of Sarah) maar ook voor partytenten, marktkramen, suikerspinmachines, rad van avontuur en zelfs voor een heuse ballonnenclown ben je hier aan het goede adres.

Uitbereiden waar vraag naar is

We breiden uit in waar vraag naar is. “We merken dat er steeds meer vraag is naar attracties met iets extra’s, bijvoorbeeld obstakels op een springkussen en stormbanen, in plaats van een gewoon springkussen. Beleving wordt steeds belangrijker.” Als we een vraag krijgen voor een item dat wij nog niet in het assortiment hebben kijken we altijd naar de mogelijkheid om dit op te nemen.

Vernieuwend

Naast het aanbieden van waar vraag naar is, willen het bedrijf ook de laatste trends kunnen aanbieden. Zo hebben ze sinds november 2014 een discospringkussen. Een normaal springkussen maar dan voorzien van discoverlichting en muziek volledig geïntegreerd in het kussen waardoor er een ware disco ontstaat tijden het springen. De allernieuwste trend op het gebied van attractieverhuur en een enorme hit want zo hebben de kinderen volledig hun eigen feestje. Wat wij belangrijk vinden is 1 contactpersoon voor de reserveringen zodat die overal vanaf weet en ook de uitgifte van onze artikelen zal worden gedaan door mijn collega Koos op dezelfde locatie blijven zoals dit was, namelijk de Stompwijkseweg 12a te Leidschendam.

 

Uniek in Nederland

Daarnaast wordt er ook kunstgras (in rollen van 5x2m) verhuurd en daarmee zijn ze uniek in Nederland want nergens kun je terecht voor zulke grote oppervlaktes mooi kunstgras.

We zitten hiermee door het hele land en zelfs uit België krijgen we aanvragen binnen. Grote evenementen zoals de stadspicknick in Amsterdam en het cultureel festival in Bussum kleden wij volledig aan met ons kunstgras. Maar het wordt bijvoorbeeld ook gebruikt als ondergrond in partytenten of voor het gezellig aankleden van feestlocaties.

Service staat hoog in het vaandel!

“Belangrijk vind ik dat de klanten 1 aanspreekpunt hebben. Ik neem zelf vrijwel altijd de telefoon aan en behandel ook de inkomende e-mails. Ik ken mijn vaste klanten daarom ook persoonlijk. Voor de klant prettig want met een kort telefoontje is dan alles geregeld en krijgen ze wat ze willen, want ik ken de wensen van de klant immers al. Ik ben dan ook 24uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar.” aldus Linda.

Daarnaast staat ook de service hoog in het vaandel bij Roos Springkussens.
Er worden geen minimum order bedragen gehanteerd, geen administratiekosten berekend en ook de schoonmaakkosten zitten bij de prijs inbegrepen. “Alle artikelen worden bij terugkomst schoongemaakt zodat de volgende huurder weer van een frisse en schone attractie kan genieten”. Daarnaast zijn we zeer flexibel als het gaat om ophaal en retour megelijkheiden. Wij proberen altijd met de klant mee te denken.

Flexibel

Zo kregen we een aanvraag voor een ‘Dikke Bertha’, een voetbaltunnel met een snelheidsmeter waarmee je kunt meten hoe hard je schiet. Hij moest alleen wel de volgende dag geleverd worden. We zijn dus zaterdagochtend om half 10 in de auto gesprongen en helemaal naar het oosten van het land gereden om de nieuwe attractie op te halen bij onze leverancier en om 14 uur stonden we netjes voor de deur bij onze klant om de attractie af te leveren.

Daarnaast zijn we ook zeer flexibel met onze bezorging, ophalen en terugbrengen.

Wat maakt ons uniek:

Nog even onze voordelen op een rijtje:

 • Flexibel
 • Breed assortiment
 • Geen minimum huurbedrag
 • Prijzen inclusief alle kosten zoals BTW en schoonmaakkosten dus geen verrassingen achteraf (tenzij anders vermeld)
 • Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom zijn al onze artikelen voorzien van een veiligheidscertificaat en voldoen ze aan de wettelijk gestelde veiligheidseisen
 • Al onze artikelen worden bij terugkomst schoongemaakt dus geen onaangename verrassingen van de vorige huurder
 • Vakkundig advies
 • Nog altijd groeiende dus ook als wij iets niet op onze website hebben staan, kunt u altijd even bellen
 • Nauwe samenwerking met Roos Feestartikelen dus ook voor ballondecoraties en aankleding van uw feest kunt u bij ons terecht.
 • Uniek in de verhuur van grote oppervlaktes kunstgras
 • Levering in heel Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht, Zeeland, Noord-Braband en nog verder door middel van eigen transportmogelijkheden
 • 365 dagen per jaar bereikbaar
 • Reserveren via website, telefoon, mail, sms, whattsapp? Het is allemaal mogelijk
 • Verzorging van A-Z is mogelijk, maar ook zelf ophalen behoort tot de mogelijkeden

Wij hopen dat u met plezier onze website zult bekijken en wensen u veel succes bij het uitzoeken. Voor vragen, advies op maat of reserveringen, neem gerust even contact met ons op.

Met vriendelijke groet,

Linda Roos
Roos Springkussens en Partyverhuur