Linda Bosman-Roos - Eigenaar

Als dochter van een ondernemer is het ondernemerschap mij met de paplepel ingegoten en vind ik het leuk om in de voetsporen van mijn vader te treden.
Na ruim 4,5 jaar onder de vleugels van mijn vader, Frans Roos, de springkussen- en attractieverhuur te hebben mogen laten groeien, werd het tijd om op eigen benen te staan. Op 1 januari 2013 heb ik de zaak dan ook van mijn vader overgenomen en heb ik met hulp van mijn man de koers doorgevaren die ik in de jaren ervoor heb mogen uitstippelen.

Ik vind het belangrijk dat onze klanten 1 aanspreekpunt hebben. Ik neem zelf vrijwel altijd de telefoon aan en behandel zelf de inkomende e-mails zodat ik weet welke aanvragen er binnenkomen. Ik ken mijn vaste klanten daarom ook persoonlijk. Voor de klant prettig want met een kort telefoontje is dan alles geregeld en krijgen ze wat ze willen, want ik ken de wensen van de klant immers al.

Niet alleen de reserveringen en het klantcontact maar ook de website onderhoud ik helemaal zelf, doe ik de inkopen en houd ik mij waar nodig ook bezig met de uitgifte en inname van de artikelen.

Sinds 2004 ben ik samen met Joost Bosman en hebben we 2 dochters. In 2016 zijn we getrouwd en natuurlijk moest dit geheel in "springkussenstijl". We zijn dan ook getrouwd in een opblaasbare kerk, natuurlijk helemaal aangekleed met ons eigen kunstgras, bankjes, tafels en decoratie, dat paste er natuurlijk helemaal bij met onze achtergrond.