Joost Bosman - eigenaarEen aantal jaren na de oprichting van Roos Springkussens- en partyverhuur werd het tijd om de bedrijfsvoering samen met mijn vrouw Linda Bosman-Roos volledig op te pakken. Op de achtergrond werkte ik altijd al mee in de verhuur, maar naar mate de tijd verstreek ging het steeds meer kriebelen en hebben we in 2017 besloten samen volledig in de zaak te stappen.

Samen met Linda heb ik jaren geleden al de beslissing genomen om de zaak van Linda haar vader over te nemen en om de springkussen- en partyverhuur gezamelijk te continueren. Achter de schermen (en soms ook daarvoor) ben ik al jaren dicht betrokken geweest bij het maken van belangrijke beslissingen en de uitvoering van de bedrijfsactiviteiten.

Vriendelijkheid, professionaliteit en flexibiliteit zijn punten die wij zeer belangrijk vinden. Deze punten streven wij dan ook iedere dag met veel plezier na bij de uitvoering van onze bedrijfsactiviteiten. Daarnaast vinden wij schone en kwalitatief goede producten zeer belangrijk.