Frans Roos


Frans Roos is de grondlegger van het bedrijf.
Al meer dan 50 jaar had Frans Roos ervaring met het verhuren van diverse artikelen. Wat in 1963 begon met het verhuren van een vrachtwagen is in de loop der jaren uitgegroeid tot een groot verhuurbedrijf van (bemande) grondverzetmachines en materieelverhuur met hierin een paar springkussens en een klein aantal opblaasfiguren.
Op 1 januari 2008 is deze materieelverhuur verkocht en omdat het bloed kruipt waar het niet gaan kan heeft hij samen met zijn dochter op 6 maart 2008 de verhuur weer opgepakt en zijn ze zich gaan specialiseren in de verhuur van springkussen gelegen aan de Stompwijkseweg 12a in Leidschendam.

Van vader op dochter
Na ruim 4,5 jaar werd het tijd om het stokje door te geven. Op 1 januari 2013 heeft dochter Linda de zaak dan ook overgenomen. Uiteraard is Frans Roos niet helemaal uit beeld verdwenen, want hij speelt nog steeds een belangrijke, weliswaar adviserende, rol in het bedrijf.

Helemaal stilzitten kan hij nog steeds niet dus heeft hij na de verkoop van de Springkussens een Veilinghuis opgericht aan De Star 1 te Leidschendam.